Latest Blog

Men efter ett tag plingade någon på och de bytte massös. Karin Berg är 28 år och går regelbundet på thaimassage  och kan beskrivas som en typisk konsument av massage, kvinna mellan 30 och 60 år från medelklassen som prioriterar sin hälsa. Tyvärr har thaimassage fått låg status, delvis tror jag att det handlar om de fördomar som finns om thailändska kvinnor. Undrar hur hunden skulle about shemale gay maria eskort i detta rum. En ganska skön avslutning på en ovanligt skön behandling även om jag kunde hoppat över btb för kronor och sparat lite pengar. Och sen börjar en behandling som nog mer kan kallas för teasing än massage, men ändå väldigt behagligt. En recension och lite of topic!

När frågan kom så ville jag inte, då erbjöd hon en annan massös. Men jag sa nej det är lugnt eftersom jag inte är sugen idag. Så hon fortsatte att massera på. Men efter ett tag plingade någon på och de bytte massös. Hon den nya tjejen jag fick var mycket bättre på att massera, slutade med FS med henne. Hennes svenska var inte så bra, men hon frågade hur mycket jag hade och jag sa och hon accepterade det.

Hejhej, Jag hann med ett lunchbesök idag, ett för mig nytt ställe i centrala Göteborg. Kommer dit utan att ha bokat men de har tid på en gång. Vet inte om de var flera som jobbade där, jag såg bara en och det var hon som skulle ta hand om mig.

Uppskattningsvis 40år, inte tjock eller ful. Det fanns ingen riktig dörr, men rummet låg ganska avsides så det kändes ändå ok. Massage med kalsonger på blev det efter massösens uppmaning Mycket bra massage baserat på min relativt begränsade erfarenhet, tyvärr ingen aktivitet i närheten av paketet. När nedre delen av magen masserades så var det enda gången som hon överhuvudtaget kom i närheten av något som kan räknas som teasing.

Massagen avslutades och när jag skulle gå sa hon att jag var välkommen tillbaka och att jag då skulle ta med mer pengar Vafan, jag hade ju mer pengar med redan idag: Ursprungligen postat av HBTX. Hon följer mig ut och berättar att nästa gång så ska jag bara betala Hon pussar mig på kinden och ger mig en lång kram.

Aldrig varit med om något liknande. Hur ska jag tolka situationen? Jag ska gå dit nästa vecka och se vad som händer då.

Känslan är att hon kommer fråga om extra nästa gång och då ska jag spela svår. Jag tror jag ska säga att jag inte betalar för sex.. Hade egentligen bara velat spänna på henne men det blir mer utmaning det här. Haha eller så blir det så att hon inte ens känner igen mig nästa vecka! Ursprungligen postat av Mackan Hon är naturligtvis lika kär i dig och tycker att just du lika speciell som de grekiska strandraggarna är i förhållandet till semesterblondinen! Med andra ord, visst njut av den uppmärksamhet som hon ger dig men tro inte att du är ensam och speciell.

Thai-massagen Thai-massagen Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Thai-massagen Hitta fler inlägg av Thai-massagen Hitta alla inlägg av Thai-massagen i detta ämne. Roar mig med en recension, som vanligt i söderförort i Stockholm.

Tar tunnelbanan ut och kliver in i salongen utan att ha bokat. Sitter fyra kvinnor runt ett bord och spelar poker, och det finns två kvinnor till i rummet. Det är OK att få massage och jag betalar för en timmes massage. Duschar för att sen lägga mig på mage och här kommer det in en kvinna och jag har svårt att se vem det är.

Då börjar en massage som är riktigt bra. Får frågan om det är OK och det är det. Ibland under massagen så blir händerna fjäderlätta och det är teasing av den bästa sorten. Både mellan benen och mellan skinkorna.

Dags för vändning och här ser jag vem det är som masserat. Det är den yngsta tjejen som masserat mig, på fråga säger hon att hon är 22 men ser mycket yngre ut. Jag hade innan jag gick dit bestämt mig, det skulle bara bli massage och ingen extra-tjänst. Ganska snart kommer frågan, om jag vill ha massage av mina ädlare delar. Samtidigt smeker hon min riddare som självklart då vaknat.

Säger att jag verkligen gillar massagen men inte har någon cash med mig. Hon bönar och ber, och berättar att jag bara är dagens andra kund och då är klockan snart Inte hennes andra kund utan den andra kunden till salongen, hennes första och troligen enda idag. Min övertygelse får en törn men konstigt nog så lyckas jag att tacka nej igen, trots att hon tjatar några gånger och ber med sin rådjursögon.

Får ändå massage resten av min timme och jag är nöjd över att det blev ett ganska billigt besök. Kodijack Kodijack Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Kodijack Hitta fler inlägg av Kodijack Hitta alla inlägg av Kodijack i detta ämne. En thaimassage med HE i Göteborg En vän hör av sig tidigt på kvällen och undrar om vi skall hitta på något, visst säger jag och undrar om han har några förslag.

Han föreslår att vi skall ta var sin thaimassage till att börja med och sen ta några bärs. Jag tycker det låter som ett bra förslag då jag aldrig provat på thaimassage tidigare, vilket han gjort ex antal gånger både i Sverige och i Thailand. I vilket fall så går vi in på thaimassageguiden för att hitta en salong som har öppet och med bra recensioner. Ringer till salongen och frågar om de har någon tid ledig. De säger att det bara är komma förbi, de har flera tjejer lediga.

Sagt och gjort så åker vi dit. När jag kommer in i salongen blir jag lite nervös av någon anledning. Förstår själv inte varför. Vi båda väljer vanlig 60 min massage för kr. Följer med en årig thailändska till ett rum. Medans hon går iväg och hämtar lite saker. Klär av mig, men behåller kalsongerna på då jag är grön och inte är säker på om jag skall ta av dom eller inte.

När hon kommer tillbaks så frågar hon mig direkt om jag är blyg. Nej då svarar jag. Ta av dig kalsongerna då också säger hon på inte allt för perfekt engelska. Tar av mig kalsongerna och lägger mig till rätta igen. Massagen börjar strax där efter.

Känner mig dock lite spänd och har svårt att slappna av. Hon frågar om allt är okej, jodå det är det allt säger jag. Hon småpratar lite med mig, men märker strax att jag inte är så pratglad då jag vill bara ligga och njuta av massagen utan att föra ett samtal. Medans hon masserar så sätter hon sig gränsle över mig och masserar och klämmer skinkorna och masserar ner vid skåran och ner mot kuken. Kuken styvnar till av beröringen. Jag börjar då tänka på att jag och vännen skämtade i bilen till salongen om vi skulle ta HE eller ej om vi blev erbjudna det.

Min vän hade trots sin erfarenhet av thaisalonger aldrig blivit erbjuden HE, så jag förväntade mig inget och var heller inte inställd på något. Utan var där för massagen. När jag skall vända på mig efter halva tiden så slår hon direkt till kuken när jag lagt mig i ryggläge och frågar något. Jag hörde inte riktigt vad hon sa, så frågar och då tar hon tag om kuken igen och frågar om jag vill att hon skall runka av mig.

Tänker en halvsekund och tackar sedan ja. Man måste ju testa tänker jag, för upplevelsen skull. Frågar vad det kostar, hon håller upp fem fingrar och säger Tar fram plånboken och ger henne tre hundra. Hon sätter snabbt igång och börjar olja in och massera upp skaftet för att sedan med olika tekniker försöker få mig att komma.

Är dock nära flera ggr. Hon blir mer och mer frustrerad och börjar skratta. Hon får byta sida så hon kan fortsätta med vänster hand, då hon är helt slut i den högra. Hon kämpar och kämpar och vi skrattar. Hon frågar hur jag vill att hon skall göra, vad jag gillar. Vill även att jag skall visa själv. Inser dock att det aldrig kommer gå, säger till henne att hon kan sluta, det är kört.

Hon vill inte ge sig, men jag insisterar. Hon tar pengarna och frågar om det verkligen är okej att hon behåller dom. Klart säger jag, det är inte ditt fel. Men hon vill göra mig tillfreds säger hon. Förstår detta säger jag, men det kommer inte gå. Hon börjar massera vanligt igen och kuken är slak. Men hon vill verkligen inte ge sig, är där och pillar igen.

Hon frågar om det kanske funkar bättre om jag tar på henne. Vi kan väl alltid testa säger jag, hon börjar igen och jag tar på hennes tajta röv, men hon vill att jag skall ta henne på brösten. Så jag gör det. Men det hjälper föga. Säger återigen att det kommer inte funka, jag är nog för spänd.

Men hon vill verkligen inte ge upp. Känns som hon tar det som en förolämpning. Hon frågar om det kanske hjälper om hon klär av sig också.

Hon klär av sig och börjar kämpa jag känner och klämmer lite. Tycker det hela är väldigt komiskt och tänker på vilken bra anekdot det här kommer bli. Men inget hjälper, hon är väldigt nära några ggr men det går verkligen inte. Säger till henne igen, hon kan sluta. Efter lite tjat så slutar hon. Då frågar hon om jag vill att hon skall suga av mig istället.

Ja, varför inte säger jag. Men det vill hon ha extra betalt för i så fall. Så jag tackar vänligt men bestämt nej till denna extra service. Och säger att hon kan fortsätta massera bara. Vilket hon försöker med, men kan ändå inte slita sig från mitt kuk. Hon tycker inte vi skall ge upp så lätt, för det är trots allt 10 minuter kvar.

Försöker förklara att det kommer verkligen inte gå. Hon pekar då på en ring på hennes ringfinger och frågar om jag har flickvän. Får då frågan, "men du gillar tjejer!? Hon tror alltså jag är bög. Förklarar för henne att jag absolut inte är bög, gillar tjejer men att jag bara inte kan komma, förmodligen är jag spänd eller nått.

Inte helt bekväm med situationen. Då jag aldrig provat thaimassage tidigare så har jag svårt att sätta betyg på själva massagen, men kändes inte som hon var något proffs direkt. Hört om mycket mer skickliga och hårdhänta massörer. Och HE lär jag aldrig mer tacka ja till om jag vid en eventuell framtida thaimassage skulle bli erbjuden.

Men nu har man provat och har som sagt en liten rolig anekdot att berätta. Klassen Klassen Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Klassen Hitta fler inlägg av Klassen Hitta alla inlägg av Klassen i detta ämne. Har följt denna tråden i ett par år nu, orkar inte outa mig så jag gör ett nytt nick istället Bor i Göteborg så har bara varit på massager där… Fast har aldrig riktigt vågat, gick 1 gång för några år sen.

Men en polare var med och de va bara skynken, tror jag fick nåt slags erbjudande men kommer inte ihåg riktigt, blev så jäkla konstigt bara. Men det va då de. Jag frågar henne hur hon tänker kring kvinnor, klass och etnicitet i relation till sitt yrke:. Titta bara på vilka som städar tunnelbanan och som tar hand om äldre människors fysiska behov, det är personer med mörkare hud och mörkt hår. Ett kvarter från Parima Khazais salong ligger Kungs Thaimassage, ett av Stockholms många massageställen där en timmes kroppslig njutning kostar kronor.

Det är fredag eftermiddag när jag kommer in, i en fåtölj sitter en kvinna som just fått fotmassage, hon ler och har slutit ögonen. Sathinee Raseengam har drivit salongen i elva år, hon kom till Sverige från Thailand med sin svenske man. I Thailand arbetade hon som sjuksköterska, men eftersom hon hade svårt att lära sig svenska och inte fick jobb inom sitt yrke började hon massera. Många av oss som jobbar här städar på förmiddagarna och jobbar med massage på  eftermiddagarna. Vi blir väldigt trötta fysiskt och får ont i muskler och leder.

Sathinee Raseengam När Sathinees kollega knådar en av kunderna som ligger utsträckt på en bänk tänker jag att kronor är ingenting för den fysiska ansträngning det kräveratt ge någon massage en timme.

Jag frågar Sathinee varför det som kallas »svensk klassisk massage« kostar runt kronor per timme och thailändsk massage  kronor. Jag tror att de flesta svenska massörer är anställda, de får månadslön, men vi skulle aldrig ha råd att anställa alla som jobbar här. Vi arbetar på tim-basis, alla har f-skatt och fakturerar runt 20 kr i månaden. Filosofen BP ifrågasätter i sin bok också den marxistiska devisen som hävdar att kvinnor ägnar sig åt reproduktion och män åt produktion.

Hon menar att kvinnor i lika stor grad ägnar sig åt att producera som männen, men det de producerar främst är kroppslig njutning, den viktigaste råvaran i omsorgens politiska handelssystem. Karin Berg är 28 år och går regelbundet på thaimassage  och kan beskrivas som en typisk konsument av massage, kvinna mellan 30 och 60 år från medelklassen som prioriterar sin hälsa.

Hon är före detta dansare men nu personlig tränare, och tycker att thailändsk massage borde värderas högre:. Tyvärr har thaimassage fått låg status, delvis tror jag att det handlar om de fördomar som finns om thailändska kvinnor. Ibland får jag en känsla av att vissa kvinnor kommer hit för att få fysisk kontakt och för att få prata. Det kanske är deras enda sätt att få det, säger Sathinee. Det Sathinee berättar får mig att tänka på de skäl en del män brukar ange till varför de går till prostituerade: Kan det vara så att vissa kvinnor går på massage av samma anledning som vissa män går till prostituerade?

Karin Berg BP menar att de »kroppsnära tjänster« som sker kvinnor emellan utgör en parallell homoerotisk ekonomi som omöjliggör att heterosexualiteten som politisk regim kan falla: En sak är klar, och nu lämnar vi den lesbiska kulturen åt sidan: Kvinnor i vårt samhälle arbetar med kroppens omsorg. De tar hand om mäns kroppar, men de tar också hand om andra heterosexuella kvinnors kroppar« skriver BP.

Massage är ett sätt att öppna upp det sinnliga, sensuella och sexuella systemet i kroppen, säger Karin Berg. Är det moraliskt riktigt att betala för fysisk njutning?

Är det mer okej om njutningen inte är sexuell? Möjligtvis är det inte ett större etiskt problem att köpa fysisk njutning som massage än att köpa mental eller psykologisk njutning som exempelvis en konsert eller en bok, men är det inte oerhört problematiskt att transaktionerna i omsorgens ekonomi alltid följer ett kolonialt mönster där de ojämlika rollerna fortsätter reproduceras?

Teckna en årsprenumeration och få en fin bokpremie! Vi skriver om kärlek och sexualitet, politik och kultur.

Foto Clara Lee lundberg. Av Clara Lee-Lundberg Essä Letícia säger att hon inte går regelbundet på massage, men de gånger hon gjort det har hon alltid valt kvinnliga massörer: Lägg till ny kommentar Ditt namn. Mer information om textformat. Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.

Rader och stycken bryts automatiskt. By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy. Ottar är nominerad till »Årets tidskrift« på Tidskriftsgalan! Mer Essä Muffinsmagar och kameltår Begrepp som kalkonhals, muffinsmage och Från hysteri till borderline På talet kunde du bli inlagd på Skaka rumpa för feminismen Rumpan har blivit en symbol för förkroppsligade, Min underjordiska revolution »Bögar har rättigheter här.

Fyra nummer om året och aktuell bok för endast  kr.

ESCORT UNG TONE HOMOSEXUELL BEKKESTAD RUMPA

ESCORT LADIES GAY THAIMASSAGE KUNGSHOLMSGATAN

: Thaimassage med extra i stockholm vad kostar en prostituerad i homo sverige

KNULLKOMPIS MALMÖ HOMO MANLIGA EXOTIC MASSAGE Tantra gay göteborg borlänge escort
Thaimassage med extra i stockholm vad kostar en prostituerad i homo sverige 11
HOMOSEXUELL ESCORT OUTCALL STOCKHOLM KNULLA UTAN SKYDD Escort väsby raja gay escort växjö
Thaimassage med extra i stockholm vad kostar en prostituerad i homo sverige 299
Thaimassage med extra i stockholm vad kostar en prostituerad i homo sverige Vem betalar för massage, och vem utför den? Vafan, jag hade ju mer pengar med redan idag: Då jag aldrig provat thaimassage tidigare så har jag svårt att sätta betyg på själva massagen, men kändes inte som hon var något proffs direkt. Helsingborg Här går det snabbt nerför liten hint om var man ska bege sig Men mycket hemtrevligt och svenskan är ok. Sen gör hon långsamma drag mellan skinkorna, ned på pungen och sedan kuken.