Latest Blog

gangbang i sverige snygga homo män med stora kuk

Vad är detta för snack i en valig svesk radiokanl e freda,,,,,,,,byt prograledare Äldreboenden - Det absolut bästa har jag sett och besökt under min tid som vårdlärare. Det ligger i Köpingsvik utanför Ystad och är byggt och drivs av antroposoferna. Ingen vattenrutch men väl en relaxavd med bassäng. Fin musik i bakgrunden, innegårdar med ljusspel och de bästa av allt - istället för lugnande medicin sätter man in en personal till som får en lugnande inverkan.

Där vill jag bo! Ett fint äldreboende finns i Lidingö Slverhöjden. Nytt trevligt och rar personal. Carina- det skulle vara bra för flera generationer om man kunde ta hand om sina gamla hemma. Att barn får umgås nära med mormor och morfar till exempel. Men dagens samhälle är inte uppbyggt så, man måste jobba idag för att man själv ska kunna få en dräglig ålderdom.

Fixa tjocka glasögon åt Emma så hon ser hur Zlatan ser ut i verkligheten. Fick ett tips från en av våra lyssnare på Fejjan om hur vi ska fixa en schyst body double till Ugglan. Jag kan tänka mig att det så klart finns andra företag som gör liknande http: Det är lika härligt som att våga bli äldre, rolig och fördomsfri eller våga säga det alla tänker.

Åsa du kan vara underbar! Jag vet och det är superkuk nej kul Epstein bor i Djursholm som hon säger, men i Br som din fina villa med sjöutsikt slår, så det kanske jämnar ut sig. Fick ett lyssnarmejl på en skylt från en krokodilfarm i Sydafrika: Så här skriver Lasse Larsson: Politikerna i Skåne verkar inte helt ha släppt denna linje.

Hälsningar Lasse Larsson Men snälla, ni få tänka att en del av oss jobbar i kontorslandskap! Låg dubbevikt över skrivbordet ooch garvade när ni intervjuade Kåre Mölder.

Kollegorna undrade naturligtvis vad som var så kul. Det får du bestämma själv! Mejla ett förslag så kollar vi! Hur lågt ska P4 sjunka? Snart porr och snusk i vartenda program. Varför tänker inte SR på att barn kan finnas närvarande på eftermiddagen? Vem sjutton tycker att snack om äckliga snoppar är intressant??? Tur dock att Emma finns där som balans mot snuskiga Magnus. Gillar Emma men förstår inte varför hon som verkar så ordentlig säljer sig till att delta tillsammans med Magnus Uggla.

Hon sjunker i mina ögon när hon deltar med honom. När ska ni hitta några vettiga programledare på fredagarna och med vettigare ämnen? Ni tycks ha väldigt svårt att hitta några. De ena urdåliga efter de andra avlöser varandra. Nej, det får bli annat på fredagarna. Skönt att du är tillbaka Uggla! Så jävla trött på att alltid behöva byta kanal när dina företrädare de tjocka dryga skåningarna sände på fredagarna! Hej P4 jag gillar att lyssna på P4 och jag vet att jag kan byta kanal eller stänga av.

En fråga till Uggla och produktionschefen: Är detta tema som nu går på P4 verkligen viktigt? Måste finnas annat att ha ha tema i dessa dagar - eller har jag fel? Svara gärna Vänliga hälsningar Frank. Jag ska be honom svara dig! Vi har fått in vårt första förslag! Veckans första copysnopp kan bli svår att använda som bodydouble men tack ändå.

Josephine har skickat en En liten o hårig ; Nu ramlade det in en bild från någon vi kan kalla för Malmen som visade på kreativitet när han bjöd på sin copysnopp. Du hittar den i kollaget på sidan jämte en lila liten tändare.

Äntligen Uggla i radion igen, älskar Uggla-humor! Helt ärligt, har vi inte för lite av den varan i Sverige? Markus copysnopp reser sig igen. Du känner igen den som den största och mest spänstiga copysnoppen i kollaget. Belönas självfallet med en rejäl disktrasa - använd den väl Markus.

Eftersom du bidrog med två bilder ser vi till att skicka två disktrasor som tack. Markus har fler förslag. Här är ett till! Markus bidrar med copysnopp bild nummer två - belönas med en disktrasa. Ingefära, Va lite försiktig, googla figging så hittar ni vad folk gör med ingefära Håller med både H och Anders, hur långt kan man sjunka?

Håller med H Skulle gärna vilja ha en kort kommentar från någon Chef på radion - Är detta ett tema? Kan ni kanske vårda ert språk lite Verkar lite omoget snack I värsta fall får vi göra så här. Hej, jag vill bara säga att ni är det bästa som hänt radio på senaste tio åren. Är de sånt problem ang uttrycken så hör mitt på dagen byt kanal då, om de är att barn mm åker med eller lyssnar..

Lyssnare föreslår att vi borde göra en dokusåpa av detta. Så här skriver hän: Jag tycker ni skall starta en dokusåpa som heter: Så kanske manga hittar nåt. Det finns alltid ett val! Hej alla Väntar med spänning på svar från någon ansvarig?

Vem är ytterst ansvarig idag för P4 Det är kanske inte så mkt språket det är mer Temat i sig Det är trots allt PR och vi betalar för allt som strömmar ut från SR ofta mkt bra saker. Svar kommer när programmet är slut. Är man bög om man vill ha en bodydouble? Såå kul att du är tillbaka Magnus! Tvillingar blir aldrig gamla — till sinnet! Det vet jag för jag är astrolog! Han vågar säga det du tänker. Varför ska P4 behöva vara så seriöstråig jämt. Mellan allt "snusk" är det ju roliga repotage osv.

Lite knas är kuk Kunde inte låta bli. Hörde en låt på Svensktoppen nästa. Kan ni köra den vore det kul. Ansvarig utgivare för Uggla i P4 är Daniel af Klintberg och detta är ok enligt honom hälsar dagens producent. P4 , bästa sändningstid. Uggla i sitt bästa esse. Du anmodas skicka in bilder på ditt könsorgan till programmet. Har ni ingen känsla av ansvar mot era lyssnare. Är det konstigt att vi har problem i skolan och internet med olika hanteringar av 'sex' snacket.

Fan, ren ut sagt, vad glad jag är att dom flesta länder runt omkring oss inte fattar vårt språk, i dessa internet radio tider. För vi skämmer ut oss totalt i Sverige med SR: Sveriges radio har nått botten på många områden. Kan det va så att ni inte har kompetens i huset att klara av bra radio? Mycke snack å lite verkstad Nu kom det en till snopp här på mejlen. Tomas skickar in ett sista bidrag på ett förslag till Ugglas copysnopp. I Kollaget är det den som ligger på sidan där man ser lite jeanstyg.

Det blir en disktrasa som belöning för den med! Så kul att ni pratade om Mackan! Efter ett tag kommer pappa in och undrar vad det var för en film jag så gärna vile se Pappa gick ut ur rummet, och jag tyckte det var jävlig pinsamt! Det finns ett penis museum på Island http: Ni snackar om konst!!!

Paraply är en konst. Det är väl ingen konst säjer en annan!! Hur kan folk bli upprörda av detta år ? Det är ju uppenbarligen inte han som ska göra scenen. Skäms han så mycket så får han väl låta bli. Det är ju precis därför vi letar efter en copysnopp!

Paraply är väl konst eller hur?? Det är väl ingen konst säger en annan!!!!! Saknar ord att detta med alla könsord och bilder kan vara OK på SR. Väldigt bra undervisning för barn och du är är en bra förebild till dina barn. Tänk om alla pratar som du gör och då är Sverige blir Det äckligaste land i världen. Sluta med ovårdade språket ditt äckel Skäms du inte nämna k. U K i radion?

Om och om som en ouppfostrat kille? Hahaha gud vad kul. Älskar under bältet humor, fram för mer sånt. Man måste kunna skämta om saker. Snälla Uggla Du var kul förra omgången men nu tycker jag Du bara är tramsig. Stackars Emma som ska genomlida detta Bra Emma och Magnus det finns visst barn som lyssnar och ev tittar på bilderna! Ugglas dotter sitter i studion bland annat. Gubbsjukt snack idag, brukar vara ett kul program annars Hörde nyss att folket var upprörda över könsorden.

Kan du inte tala om för dom att det finns en knapp som det står off på. Bara att trycka på den Står längst ner på hemsidan! Nästa vecka får vi höra En riktig jävla schlager - Ravaillacz på dragspel! Men herregud kan folk tagga ner eller?? Det är väl bara att sluta lyssna om det nu är så himla upprörande för er att höra på det. Finns ju andra kanaler att lyssna på? Sluta gnäll och byt kanal, det är väl bra att det finns variation på våra radiokanaler.

Uggla är väl en anledning till att fler väljer att lyssna på P4 då det är ett härligt ombyte från de vanliga P4 kanalerna - Uggla är veckans höjdpunkt!

Kul att höra er igen..! Spännande diskutions ämne, stå på er!! Du är bäst Magnus,Fortsätt i samma stil. Gillar att ni gillar kulturtimmen! Nästan lika mycket kärlek som copysnopparna! Idag finns så oerhört många aktörer som också vill ta del av kakan. Och pay-per-view andelen har ökat oerhört. Vad är Lucas Entertainments framgångsrecept? Och som älskar sex.

Fetischbiten är också stor för oss. Konsumenterna lever sällan ut fetischism hemma, men de gillar att se det på film. Just nu är fot- och kissfilmer stort. Just de två genrerna har vuxit enormt de senaste två åren. Är det viktigt att Lucas Entertainments stjärnor är välutrustade?

Det spelar ingen roll hur stor din pojkväns kuk är eftersom han antagligen har en massa andra kvaliteter som du bryr dig mer om. Däremot är det viktigt att killen du ser på film har en stor kuk, för hans enda syfte är att göra dig kåt. Allt i vår industri handlar om sex, och de flesta går igång på en stor kuk. Men helheten är ju viktigast, menar Michael Lucas. Han ger exemplet Wilfried Knight , som jobbar för Lucas och menar att han har allt: Trots att Michael inte alltid är involverad i castingprocessen har han bra koll på alla killar som söker jobb hos honom.

En audition brukar gå till på följande sätt: Man träffar en castingagent och får ta av sig på överkroppen. Om man är i god form får man ta av sig på underkroppen, låna ett par porrtidningar och runka sig hård.

Sen tas ett par polaroidbilder och den sökande får svara på tjugotalet frågor. Om allt från vad de föredrar till kukstorlek. Men straighta killar göre sig icke besvär. Gay for pay är inget för Lucas Entertainment. Bolaget använder sig bara av killar som gillar killar. Varför ska man då använda sig av straighta? Nej, det där fattar jag inte, säger Michael Lucas krasst och lutar sig tillbaka.

..

BORDELL HOMO HELSINGÖR ESKORT I DALARNA

Gangbang i sverige snygga homo män med stora kuk

: Gangbang i sverige snygga homo män med stora kuk

Gangbang i sverige snygga homo män med stora kuk 603
Happy ending massage com shemale homosexuell net 717
KNULLKONTAKT VÄRMLAND HOMOSEXUELL ESKORT POJKAR Hejja Magnus Va kul attdu är tillbaka på Radion har saknat dig kram karin Jag längtar tills jag får mina första grå hå. Sidan av Belönas självfallet med en rejäl disktrasa - använd den väl Markus. Älskar den efter att vi varit på showen! Jag spelade dessutom basket förut men det fick jag sluta med, folk hade så mycket kommentarer och glodde så mycket.
Gangbang i sverige snygga homo män med stora kuk 992
Knulla horan gay eskort i örebro 471

Gangbang i sverige snygga homo män med stora kuk

Fetischbiten är också stor för oss. Konsumenterna lever sällan ut fetischism hemma, men de gillar att se det på film. Just nu är fot- och kissfilmer stort. Just de två genrerna har vuxit enormt de senaste två åren.

Är det viktigt att Lucas Entertainments stjärnor är välutrustade? Det spelar ingen roll hur stor din pojkväns kuk är eftersom han antagligen har en massa andra kvaliteter som du bryr dig mer om. Däremot är det viktigt att killen du ser på film har en stor kuk, för hans enda syfte är att göra dig kåt. Allt i vår industri handlar om sex, och de flesta går igång på en stor kuk.

Men helheten är ju viktigast, menar Michael Lucas. Han ger exemplet Wilfried Knight , som jobbar för Lucas och menar att han har allt: Trots att Michael inte alltid är involverad i castingprocessen har han bra koll på alla killar som söker jobb hos honom.

En audition brukar gå till på följande sätt: Man träffar en castingagent och får ta av sig på överkroppen. Om man är i god form får man ta av sig på underkroppen, låna ett par porrtidningar och runka sig hård. Sen tas ett par polaroidbilder och den sökande får svara på tjugotalet frågor. Om allt från vad de föredrar till kukstorlek.

Men straighta killar göre sig icke besvär. Gay for pay är inget för Lucas Entertainment. Bolaget använder sig bara av killar som gillar killar. Varför ska man då använda sig av straighta?

Nej, det där fattar jag inte, säger Michael Lucas krasst och lutar sig tillbaka. Vad är du mest stolt över? Det är jag oerhört stolt över. Martin Johansson berättade hur gaysen dejtar och mer därtill i en dejtingpodd. Queen Elizabeth får rota i garderoben efter en hatt som går i regnbågsfärger. Ni visar alla ballen på qruisersidan, varför då? Jag vill komma i kontakt med andra som är i samma situation som mig. Det här är det enda sättet att hitta andra i samma situation. Jag har den med på en bild, så jag är inte så inriktad på kuken på min sida tycker jag.

Men jag vill att folk ska veta vad jag har och tycker inte att det är genant att jag har fejset på andra bilder jämte kuken. Jag står för vem jag är och känner för att visa kuken istället för ansiktet.

Det är väldigt bra marknadsföring och man får många brev. Sex kan man få väldigt enkelt bara genom att visa att man har en stor kuk, det intressanta är att visa att man har en fungerande hjärna också. Går stor snopp i arv? Min farsa har stor, hans bror och min kusin också. Men jag har ju bara sett dom i slakt tillstånd. Och jag har klart störst av oss.

Båda mina bröder har stora. Precis som man ärver ögonfärg och längd så kan man ju få en stor balle genom genetik. Kan man se på en kille om han har stor snopp? Nej, det där tror jag inte på.

Man ser det bara på bulan. Jag har varken särskilt stor näsa, stora fötter eller stora händer. Jag är cm, men jag har träffat killar som är bra mycket kortare än så som har stora. Nej, jag har korta fingrar och är inte speciellt lång. Jag tycker nog mer att det verkar vara smala lagom långa killar som har stora snoppar. Berätta om en genant incident?

Jag spelade beachvolley en gång och slängde mig för att få tag på bollen. Då gled ballen ut ur byxbenet inför alla. Det var inte kul. Jag spelade dessutom basket förut men det fick jag sluta med, folk hade så mycket kommentarer och glodde så mycket. Hur gör ni på offentliga bad? Jag kör med dubbla badbyxor. Mindre och tajtare under och stora slappa över. Dessutom bär jag handduk så mycket som möjligt och duschar alltid med badbrallor.

Det är inte så att jag undviker offentliga duschar men jag håller mig lite mer i skymundan. Jag tränar tre gånger i veckan och då måste jag duscha. Det väljer jag bort i störst möjligaste mån. Att duscha på gymmet innebär för mig automatiskt att jag vänder mig bort och inte visar mig. Är man en bättre älskare med stor snopp? Nja, jag tror mer att det hänger på självförtroendet än på storleken. Välhängda grabbar är nog mer säkra på sig själva och då blir man en bättre älskare.

Nej det tror jag inte men man har mycket gratis bara av en stor balle. Men man måste använda den rätt också. Vad säger ni om folk som kallar stor snopp ett lyxproblem? Skitsnack, visst är det ballt att ha nåt rejält när man runkar men att ständigt tänka på om den syns för mycket är inte kul.

Dessutom skulle jag gärna ha ett fungerande sexliv vilket män med riktigt stora snoppar inte kan ha. Visst, men alla har vi problem av olika karaktär. Klart folk som inte har ett stor balle inte fattar att det kan vara jobbigt. Det handlar om avund oftast, att ha en stor kuk är manligt och det som verkligen definierar manlighet.

Jag tycker att jag får mer respekt av heteromän när de ser min bula. Den med störst balle får mest respekt. Martin Johansson berättade hur gaysen dejtar och mer därtill i en dejtingpodd.

Queen Elizabeth får rota i garderoben efter en hatt som går i regnbågsfärger. För snart är det dags Matchen sågs av omkring tre miljoner I lördags under matchen mellan Sverige och Tyskland visades en reklamfilm i halvlek där två killar Med blotta ögat var det en fotbollsmatch mellan två antihomo-länder.

Men för de som tittade genom Titta inte bara på bollen under fotbolls VM, det finns en spännande bisyssla. Nämligen att se hur Förvirrat tittar jag ner på min Pridesäsongen är igång och många hbtq-are är såklart mycket peppade. Men för en gaykille höll den Läs QX juli här.

17 nov Att göra filmer med snygga killar som håller sig i form. Däremot är det viktigt att killen du ser på film har en stor kuk, för hans enda syfte är att. 10 jun Shemale Free Gamla Kvinnor Sex Siggaskog Bilder Stora Kukar Snygga Svenska. Taggar: massage män bög stora kuk porr video själv bög bög porr gay Suger Kuk Sex Chatt Sverige Tyllsnäs Blond Milf Gratis Tele Man. Czech Gangbang, Czech Massage, Thai, Tjeckisk Casting och mycket mer. 29 jul -Jag antar att ni har närmare till hands att se på er själva som helt vanliga killar(?) , Samma fråga som återigen ställs till kvinnor (men passande här); Hur stora kukar gillar ni, är det Men visst så uppskattar man en snygg kuk. Sedan ( skamlös reklam för mig själv) har jag ju ett koncept på gång där jag.